top of page
quis om.png

QuI SOM

L'AVAN és una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport terapèutic, associatiu i de lleure a persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies o persones cuidadores. Va néixer l'any 1993 a la ciutat de Terrassa i actualment és present també a Sabadell, Rubí, Sant Cugat i Castellar del Vallès. 

PERSONES QUE
HO FAN POSSIBLE

Coneix les persones que dia a dia fan possible

la missió de l'AVAN

LA HISTÒRIA DE L'AVAN

Gairebé 30 anys desenvolupant serveis de neurorehabilitació al Vallès Occidental

IMG_1801.jpg

EL PROJECTE DE L'AVAN

Coneix la missió, els valors i objectius de l'entitat

Coneix la missió, la visió i els valors de l'entitat.

TRANSPARÈNCIA

Memòries econòmiques i dels serveis. L'AVAN també

audita els comptes anualment  

IMG_2287.jpg

TREBALL EN XARXA

Actualment, l’AVAN es coordina i treballa en xarxa amb diferents institucions i entitats:

  • Som membres de: Coordinadora Catalana de Fundacions, Federació Catalana del Voluntariat Social, Federació ECOM, patronal ECOM, membre assessor de la Fundació ICTUS, Associació plataforma VÀLUA de Sabadell i Taula d'Acció Social de Terrassa. Treballem coordinadament amb la Fundació per l’Esclerosi Múltiple i la Fundació GAEM.

  • L'AVAN té col·laboracions amb el Consorci Hospitalari de Terrassa, el Consorci Hospitalari Parc Taulí de Sabadell, la Universitat Politècnica de Catalunya, Blanquerna Universitat Ramon Llull i la Universitat de Barcelona. Té convenis amb CIPO, la Fundació Club Natació Sabadell, l'Institut Guttman, el Club Esportiu Sant Nicolau, Dismifísics Terrassa, el Club Natació Terrassa i ANIA.

  • Per a la correcta coordinació de cadascuna de les seus, l'AVAN treballa amb els diferents ajuntaments del Vallès (Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès), participant en els consells i taules municipals relacionades amb els objectius de l’AVAN (Consell de salut, Taula de malalties neurològiques, gent gran, joves, discapacitat, mobilitat reduïda, etc.).

  • L'AVAN té convenis d’alumnes en pràctiques amb màsters i pràcticums de: psicologia, psicopatologia, neuropsicologia, teràpia ocupacional, logopèdia, neurologopèdia, fisioteràpia, integració social, educació social, treball social i atenció sociosanitària. Les institucions amb les quals hi ha un conveni de col.laboració són: UAB, UB, UOC, EU Gimbernat, Escola Creu Roja, Fundació Universitària del Bages, UNED, ISEP, IES Montserrat Roig, IES Ribot i Serra, IES Vallès i IES Ferran Casablancas.

qui ens dona suport

dipu.jpg
st cugat.png
fundacio la caixa.jpg
varnola.png
rubi.jpg
aj sbdll.png
fundacio-antoni-serra.png
fundacion-logo2.jpg
aigues.png
Logo_ajtterrassa.jpg
castellar.jpg
roviralta.png
godo.png
banco mediolanum.png
tauli.png
cst.webp
bottom of page