
qui som?
L'equip de neurorehabilitació del Petit AVAN està fornat per professionals expertes i amb formació especialitzada, dedicades a oferir atenció personalitzada a infants i joves amb necessitats de neurorehabilitació.
El nostre compromís és proporcionar un entorn de suport i cura, on cada individu pugui assolir el seu màxim potencial.
MONTSE FONT
Terapeuta ocupacional
Coordinadora del Petit AVAN
És terapeuta ocupacional especialitzada en pediatria per la UAB. La seva formació inclou:
-
Màster de Rehabilitació Psicosocial per la UAB
-
Màster d’Intervenció en Teràpia Ocupacional en l’àmbit de la infància per la Universitat de Castilla la Mancha (UCLM)
-
Formació completa en Integració Sensorial per la Universitat del Sud de Califòrnia (Western Psychological Services-WPS)
-
Introducció al Concepte Bobath Pediàtric
-
Formació en alimentació infantil i atenció al trastorn pediàtric alimentari (SOS Approach to Feeding, Talk Tools i postgrau d’intervenció en trastorns alimentaris per Aytona)
-
Especialitzacions i formació contínua en l’atenció a infants amb Trastorn d’Espectre Autista (TEA) i altres patologies relacionades amb trastorns del neurodesenvolupament (malalties minoritàries, prematuritat, TDAH...)
Amb més de 10 anys d’experiència, la Montse ha treballat en diversos centres de rehabilitació infantil a Catalunya, Madrid i el País Basc. Té una àmplia experiència en intervenció domiciliària i ha treballat en constant coordinació amb escoles i famílies. La seva capacitat per adaptar-se a les necessitats individuals de cada infant i la seva dedicació a proporcionar un entorn de suport i cura són fonamentals per al seu èxit professional.


MAGDA MONTORO
Neuropsicòloga infantil i juvenil
És Psicòloga General Sanitària amb especialització en neuropsicologia infantojuvenil. La seva formació acadèmica i professional li ha permès especialitzar-se en l'avaluació, diagnòstic i intervenció de trastorns del neurodesenvolupament.
Ha treballat amb infants i adolescents amb diverses condicions, destacant el Trastorn de l'Espectre de l’Autisme (TEA), el Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat (TDAH) i altres dificultats d'aprenentatge i del neurodesenvolupament. La seva experiència inclou la col·laboració amb diferents centres especialitzats en rehabilitació infantil, on ha pogut aplicar les seves habilitats per millorar el benestar i el desenvolupament dels infants.
A més, també té experiència en l’orientació i suport a les famílies, ajudant-les a comprendre millor les necessitats dels seus fills i a trobar les millors solucions per a cada cas. Treballa conjuntament amb escoles i altres professionals per garantir una atenció integral i personalitzada.
Ha participat en diversos projectes de recerca i formació contínua per mantenir-se actualitzada en les últimes tècniques i metodologies en neuropsicologia infantil. Això li permet oferir un servei de qualitat i basat en l'evidència científica.
LAURA LLAUGER
Fisioterapeuta pediàtrica
És fisioterapeuta pediàtrica especialitzada en el tractament d'infants amb trastorns neuromotors i respiratoris. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de l'infant mitjançant un tractament personalitzat que afavoreixi el seu desenvolupament motor i la seva capacitat d'adaptació al seu entorn.
Ha treballat en diferents entorns clínics i educatius, com l'Hospital Públic de Provins i l’Institut Mèdic i Educatiu La Cigale a França, on ha aplicat tècniques basades en l'evidència per tractar problemes respiratoris (tractament, estabilització i prevenció) i neurològics. A través d'exercicis específics a la clínica, programes de rehabilitació individualitzats i pautes específiques a casa, ajuda l'infant a millorar la seva mobilitat, funcionalitat i benestar general.
Treballa de manera propera amb les famílies, tenint en compte el seu entorn i les seves necessitats específiques, per garantir que cada infant rebi l'atenció personalitzada que necessita i assegurar-se que el tractament sigui adequat per al seu desenvolupament.


andrea lópez
Neurologopeda
És logopeda per la UAB, formada en el Màster en Neurologopèdia per l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
Durant la seva carrera professional, ha treballat en diferents entorns clínics i educatius atenent infants i adolescents amb diverses condicions, com el Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), Trastorn Específic del Llenguatge (TEL), dislèxia, deglució atípica o dislàlies, així com altres dificultats d'aprenentatge. La seva experiència inclou teràpia en centres de rehabilitació privats, escoles i domicilis, així com teràpia logopèdica en adults amb malaltia neurològica.
El seu enfocament terapèutic és integral i centrat en el pacient, combinant tècniques basades en l'evidència amb un tracte empàtic i personalitzat. S'esforça per crear un ambient segur i de confiança, on els pacients se sentin còmodes i motivats per participar activament en el seu procés de rehabilitació. A més, col·labora estretament amb les famílies i altres professionals per assegurar una intervenció coherent i efectiva.