MICRODONATIUS

10.png

L'Inici Solidari s'utilitza com una "Pàgina d'inici" que es pot establir per defecte en obrir el navegador del nostre ordinador. Ja facis servir Google Chrome, Firefox, Internet Explorer o Safari.

Inici Solidari hi ha inclòs un petit i discret espai per a publicitat. Com els centenars que et trobes navegant cada dia.


Google va publicant anuncis en aquest espai i paga una petita quantitat d'euros a l'ONG cada vegada que es visualitzen. Tria l'AVAN i s'establirà com a pàgina d'inici i automàticament l'ONG rebrà ingressos cada vegada que naveguis per internet. Si no coneixes la forma de canviar la pàgina d'inici, clica aquí

6.png

Teamming és una plataforma de microdonacions que permet a les persones que ho desitgin aportar donatius periòdics de quantitats inferiors a 20€.

Amb només 1 € al mes ja pots contribuir a fer possible la tasca social de l'AVAN!

Apunta't al grup de Teaming d'Amics de l'Avan  i fes possible que més persones puguin gaudir dels serveis d'AVAN a través del nostre sistema de beques.

3.png

Wapsi és una plataforma de compres online amb més de 240 botigues donades d'alta. Hi pots trobar Booking, Vueling, Mr. Wonderful, Tassimo, Conforama... Comprant els productes online en aquestes botigues a través de la plataforma Wapsi, aquesta dóna un tant percent de la teva compra a la ONG que hagis escollit.