top of page
banners web (1).png

El Calendari Solidari d'enguany dona el tret de sortida a la celebració dels 30 anys de l'AVAN.

En aquesta edició tan especial volem mostrar escenes habituals i quotidianes que han viscut persones usuàries de l’entitat on no s’han respectat els seus drets, per tal de fer evidents situacions que per a moltes persones són desconegudes o poden passar desapercebudes, però que suposen un greu perjudici per a qui ho viu. A més, al llarg de les pàgines del calendari podreu conèixer els articles més importants de la convenció sobre els drets de les persones amb discapacitat. 

El calendari d’aquest any té un valor afegit i ens permet arribar molt més lluny gràcies a la col.laboració d'artistes de renom, que han crear les 12 vinyetes. També hi ha participat el casal de lleure de l'AVAN de Terrassa i Sabadell i el grup CAE de Sabadell. 

Agraïm de tot cor la col·laboració de totes elles, no només per les il·lustracions sinó també pel respecte que han mostrat pel projecte de l’AVAN. 

Gràcies @precariada, @iglus_, saracaballeria, @cristyflyy, @doncspinto, @laprados i @occimorons

Segons dades de l'Organització de les Nacions Unides (ONU), més del 10% de la població mundial té algun tipus de discapacitat física, cognitiva o sensorial.

El 13 de desembre de 2006 l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. Un document que protegeix els drets i la dignitat de les persones amb discapacitat. Us convidem a conèixer els articles més importants a través de les pàgines del calendari.

Desitgem que gaudiu d'aquest calendari tan especial dels 30 anys de l'AVAN!

mock up.png
bottom of page