FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Orquestra d'acordions del Conservatori AVAN

 

Actualment, l’AVAN es coordina i treballa en xarxa amb diferents grups i entitats:

  • És membre de les següents entitats: Coordinadora Catalana de Fundacions, Federació Catalana del Voluntariat Social, Federació ECOM, patronal ECOM. També és membre assessor de la Fundació ICTUS. Membre de la plataforma VÀLUA de Sabadell, que agrupa a les entitats del tercer sector de Sabadell. Treballa coordinadament amb la Fundació per l’Esclerosi Múltiple i la Fundació GAEM per a projectes concrets.
  • AVAN té col·laboracions amb el Consorci Hospitalari de Terrassa, el Consorci Hospitalari Parc Taulí de Sabadell, la Universitat Politècnica de Catalunya, Blanquerna Universitat Ramon Llull i la Universitat de Barcelona. Té convenis amb CIPO, la Fundació Club Natació Sabadell, l'Institut Guttman, el Club Esportiu Sant Nicolau, Dismifísics Terrassa, el Club Natació Terrassa i ANIA.
  • Per a la correcta coordinació de cadascuna de les seus AVAN treballa amb els diferents ajuntaments del Vallès: Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Castellar del Vallès i Llinars del Vallès, participant en els diferents consells i taules municipals relacionades amb els objectius de l’AVAN (Consell de Salut, Malalties neurològiques, Gent Gran, Joves, Taula de la Discapacitat, Taula de Mobilitat Reduïda, etc.).
  • AVAN té convenis d’alumnes en pràctiques en diferents màsters i pràcticums, de diverses disciplines: psicologia, psicopatologia, neuropsicologia, teràpia ocupacional, logopèdia, neurologopèdia, fisioteràpia, integració social, educació social, treball social i atenció sociosanitària. Les institucions amb qui hi ha convenis són: UAB, UB, UOC, EU Gimbernat, Escola Creu Roja, Fundació Universitària del Bages, UNED, ISEP, IES Montserrat Roig, IES Ribot i Serra, IES Vallès i IES Ferran Casablancas.