FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Usuaris dels serveis de l'AVAN

 

L'AVAN va néixer l’any 1993 a la ciutat de Terrassa fruit de la unió de 27 famílies que es van associar per tal que els seus familiars amb una malaltia neurològica poguessin aconseguir aquells serveis i suports que necessitaven i que la sanitat pública del moment no cobria. Hi ha moltes persones que han col·laborat amb l’AVAN al llarg de la seva història: voluntaris, malalts, professionals, donants i amics que han anat deixant la seva petita o gran aportació de moltes maneres: la seva il·lusió, els seus diners, les seves idees, els seus consells, la seva professionalitat i moltes hores de preocupació i també d’alegria per la feina feta.

La Fundació AVAN va néixer l’any 2005 vinculada a l’associació AVAN i alineada en els seus valors. La Fundació AVAN cobreix els serveis especials per a aquest col·lectiu i des de l'any 2013 gestiona les activitats assistencials que abans realitzava l’associació.

Actualment l’AVAN té més de 1.100 famílies associades, atén més de 1.000 persones durant l’any i té seus a les ciutats de Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès.

La Fundació AVAN està inscrita al Registre de Fundacions del Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya amb en número 2142.