FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Què vol dir ser empresa amiga de l'AVAN?

Necessitem un teixit empresarial del Vallès compromès a través de polítiques de RSC amb entitats del Tercer Sector com l'AVAN i especialment amb projectes de proximitat que puguin formar part de la seva línia estratègica.

Essent empresa amiga de l'AVAN col·laborareu en el desenvolupament de la comunitat, oferint especial atenció a aquelles persones que per la seva situació són més vulnerables.

Actualment més d'una divuitena d'empreses ja són amigues de l'AVAN. Uniu-vos-hi!

 

Avantatges per a l'empresa amiga d'AVAN

  • Avantatges fiscals (desgravació en l'Impost de Societats)
  • Descomptes per inserció publicitària i possibilitat d'incloure articles de l'empresa amiga a la revista d'AVAN (tiratge de 2500 exemplars).
  • Esment de la col·laboració al butlletí electrònic d'AVAN.
  • Recepció d'informació d'AVAN (via revista i butlletí electrònic).
  • Distintiu d'empresa amiga.

 

Formulari d'adhesió 

Si voleu ser una Empresa Amiga d'AVAN, empleneu el següent formulari, si us plau:

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades personals han estat incorporades al fitxer automatitzat "Donants" creat per  la Fundació AVAN amb la ­finalitat de gestionar la vostra aportació voluntària. Per exercir els drets d’accés, recti­ficació, cancel·lació i oposició previstos a la llei us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per escrit al c/ Estrella, 110 de Sabadell.

 

Documents descarregables en format pdf