FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Els grups de ciutat, l'essència de l'AVAN

 

Considerem el suport social com un element fonamental per trencar l’aïllament i al mateix temps millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen alguna malaltia neurològica. Així doncs, és voluntat de l’AVAN acompanyar, escoltar i estar present en la vida de les famílies que formen part d’aquesta organització.

La participació en la vida associativa de l’entitat permet als malalts i familiars augmentar la seva xarxa de relació i suport social.

Aquesta participació es concreta a través dels grups de ciutat, l’objectiu dels quals és fomentar la interrelació entre les persones i crear llaços d’amistat, a més de participar en activitats de voluntariat, formació i divulgació relacionades amb la nostra missió.

Si vols formar part del grups de ciutat a qualsevol dels municipis on l’AVAN té seu (Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès), envia'ns un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 715 64 85.