FacebookTwitterYouTube  Botó Instagram web

Benvolgudes famílies,

Us presentem l’AVAN arriba a casa, una nova secció de la pàgina web de l’entitat.  Una eina complementària a les diferents teràpies neurorehabilitadores que realitzen els nostres professionals. I més específicament un recull d’activitats per a persones amb malaltia neurològica, amb l’objectiu de mantenir l’estimulació i activació des del domicili.

En aquesta secció hi trobareu diferents tallers per a persones amb deteriorament cognitiu, parkinson i altres patologies, classificades per nivells i disciplines (neuropsicologia, fisioteràpia, logopèdia i  teràpia ocupacional). També hi trobareu un apartat per persones sanes, tallers de lleure i  recomanacions generals.

La secció està pensada per ser dinàmica, això vol dir que cada setmana hi trobareu diferents tallers amb diferents activitats. Els tallers s’han intentat estructurar d’una manera senzilla i àgil. Estan formats per una breu explicació del taller a realitzar i després les diferents activitats. En alguns casos també podreu trobar vídeos que han fet diferents tècnics per poder realitzar les activitats de manera conjunta i projectada al mòbil, ordinador, tableta o televisió.

Sabem que cada persona és una món, amb unes motivacions, aficions, entorn i dificultats diferents. I que la vivència de la confinació no és fàcil per ningú. Les activitats que trobareu en aquest apartat són simplement una ajuda per poder seguir actius i estimulats al llarg d’aquests dies.  Si algun dels vostres familiars no les vol realitzar, hi ha moltes altres maneres de mantenir-se actiu. Podeu fer-los partícips de totes aquelles activitats de la vida diària que puguin fer, buscar un moment per fer un joc de taula, escoltar música tot recordant vells temps, llegir, plegar roba, pintar mandales o fer manualitats, entre d’altres. Tota activitat és benvinguda en aquests moments.

L’AVAN  arriba a casa ha estat creat per solidaritat amb el moment que estem vivint, per compromís amb les famílies que atenem en el nostre dia a dia i perquè és el que sabem fer, estar al vostre costat.

Equip AVAN

 

avan casa recomanacionsavan casa parkinsonavan casa deteriorament cognitiu

 

avan casa altres patologiesavan casa persones sanesavan casa persones sanes