Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

La societat actual i el ritme de la mateixa implica que la població estigui sotmesa a diverses fonts d’estrès que interfereixen en el nostre funcionament diari, tant a nivell físic com cognitiu i emocional.

Si a aquest fet li afegim que l’envelliment normal comporta una sèrie de canvis a nivell cerebral, sorgeix la necessitat de prevenir aquest procés estimulant les funcions cerebrals.

 

El nostre cervell, igual que el nostre cos, necessita un entrenament constant per mantenir les seves capacitats i augmentar-les.

 

Es de vital importància el fet de realitzar un entrenament cognitiu al llarg de la nostra vida per tal de compensar o minimitzar els efectes del procés d’envelliment.Està demostrat que tenir una activitat neuronal rica, així com realitzar exercici físic regularment, millora el nostre rendiment cerebral, minimitza el declivi cognitiu i ajuda a alentir el procés degeneratiu de malalties com l'Alzheimer.

 

Per aquest motiu AVAN presenta NeuroGym, un programa d’entrenament combinat que integra diferents tècniques que contribueixen a millorar el rendiment cognitiu (tècniques per millorar la memòria, la planificació, la resolució de problemes i l’atenció) potenciant les funcions mentals i millorant l’estat d’ànim i, en definitiva, la qualitat de vida.

Aquest innovador programa inclou exercicis d’estimulació cognitiva, tècniques de relaxació, maneig de l’estrès, psicomotricitat i una major comprensió del funcionament del nostre cervell.

 

AVAN iniciarà aquest programa d’entrenament el mes d’octubre a diferents ciutats.

 

Sabadell, dimarts de 18:30 a 20h. Telèfon 937156485 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Rubí, dijous de 15:30 a 17h. Telèfon 93 5881790 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sant Cugat, dimarts de 11 a 12:30h. Telèfon 93 5891382 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Terrassa, dimecres de 18 a 19:30h. Telèfon 937882080 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

NeuroGym es durà a terme per l’equip de Neuropsicòlegs de Fundació AVAN i constarà de 30 sessions d’una hora i mitja en grups de 10-12 persones.

 

El preu promocional és de 25€ mensuals. El període d’inscripció s’inicia l’10 de setembre trucant a la seu corresponent.

 

Video presentació programa NeuroGym: