Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

L’Associació AVAN i l’Ajuntament de Sabadell volen donar la possibilitat a totes aquelles persones que conviuen amb una malaltia neurològica i als seus cuidadors de gaudir d´uns dies de descans, activitats de lleure i teràpies dirigides i adaptades a les seves necessitats amb el programa de vacances adaptades CUIDEM.

El programa CUIDEM ofereix aquestes vacances per a grups, depenent de les necessitats de cada persona, agrupant-los de manera que puguin compartir experiències i perfils comuns segons l’afectació neurològica.

L’objectiu d’aquest programa és doble; proporcionar a través a de l’experiència del dia a dia, tota la informació i formació que tant afectats com cuidadors necessiten per fer front al procés de la malaltia i contribuir a la millora de la qualitat de vida tant de la persona afectada com la cuidadora durant les vacances i en un futur immediat.

Enguany, el calendari preveu vacances per a persones que pateixen demència en grau lleu del 31 de maig al 5 de juny, el grup de Párkinson del 28 de setembre al 3 d’octubre i el d’esclerosi múltiple del 12 al 17 d’octubre. Tots ells aniran a l’Hotel Izán Cavanna a La Manga del Mar Menor, Múrcia. Per aquests tres grups existeix l´opció que els cuidadors puguin acompanyar-los i gaudir de les vacances depenent del grau d´autonomia dels afectats.

Si l’implicat és jove, l’estada es farà a la Casa de Colònies La Cinglera, a Vilanova de Sau. Hi ha dos grups en diferents dates: del 3 al 9 d’agost i del 2 al 8 de setembre, i en els dos casos els grups van acompanyats només amb els professionals d´AVAN i voluntaris, sense cuidadors.

Totes aquelles persones que estiguin interessades, hauran de contactar amb AVAN trucant al telèfon 93 7156485 (Sabadell) o 93 7882080 (Terrassa) i demanar per la persona responsable del programa CUIDEM.