Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

El passat 3 d'octubre, l'AVAN va celebrar el seu 12è Sopar Solidari a l'Hotel Don Cándido de Terrassa. Un total de 140 persones es van donar cita per donar suport a la nostra entitat. Gràcies a l'aportació de tots els comensals, les col.laboracions de les Files 0 i la compra de papeletes de la tòmbola solidaria, l'AVAN va poder recollir 4.100€ que aniran adreçats a programes específics per a les persones que conviuen amb una malaltia neurològica.

L'objectiu d'aquest sopar és el de donar a coneixer la tasca que l'entitat realitza a la comarca del Vallès, oferint serveis i teràpies a un col.lectiu que, malaluradament, creix dia a dia; les persones afectades per malalties com: l'Alzheimer i altres demències, ictus, parkinson, esclerosi múltiple, traumatismes crani encefàlics,.... Però també hi ha un esforça molt gran per aconseguir diners per tirar endavant amb projectes.

Des d´aquí volem agraïr a tos els que ens van acompanyar i donar suport com: Mina de Terrassa, Fundació Antiga Caixa Terrassa, Prodis, Cambra de Comerç de Terrassa, Cambra de Comerç de Sabadell, Consorsi Sanitari Terrassa (CST), Club de Tennis de Sabadell, Oncolliga Sabadell, Cipo, Ecom, Fundació Acadèmia de les Ciències Mèdiques, mitjans de comunicació, grups polítics i particulars.