Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

El taller s’inclou al Cicle de Cultura Neurològica, un conjunt de conferències i tallers que pretenen sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables alhora que facilitant eines de suport tant a afectats, famílies com professionals

Setembre 2014. Continuant amb el Cicle de Cultura Neurològica organitzat conjuntament per AVAN, Fundació AVAN i el suport de Fundación ONCE, el dijous dia 25 de setembre, a les 18:00, Dàmaris Gelabert serà l’encarregada del taller de musicoteràpia "Gaudir, estimular i aprendre amb al música”

 

 

La Sra. Dàmaris Gelabert és Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Creadora del mètode d’estimulació musical Totsona, dirigeix també l’Espai Totsona, on imparteix sessions per a famílies amb infants. També és professora en el Màster interuniversitari de musicoteràpia a la Universitat Pompeu Fabra i a l’Escola Universitària Gimbernat).

El taller es durà a terme al Centre AVAN Estrella, carrer de l’Estrella, 110.      Acte gratuït i obert a tothom.

Cal inscripció trucant al telèfon 93 7156485 o enviant mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aforament limitat.

* Hi ha dues maneres de participar:

- Activament com a família participant del Taller amb infants, en aquest cas s´ha d’especificar en el moment de fer la reserva el nombre d’assistents per família i l’edat dels infants.

- Com a públic, sense participar activament del Taller.