Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

L’AVAN i l’Ajuntament de Sabadell posen data a les vacances per a persones afectades per malalties neurològiques i els seus cuidadors

 

  • L’any 2013 van ser 64 persones afectades i 29 acompanyants els que van gaudir del programa CUIDEM.
  • Germanor, confiança, companyia, il·lusió, creixement són algunes de les paraules que poden explicar què és el programa CUIDEM, però per entendre´l, cal viure´l Lluís Cavallé, voluntari del programa

Juny 2014. L’Associació AVAN i l’Ajuntament de Sabadell volen donar la possibilitat a totes aquelles persones que conviuen amb una malaltia neurològica i als seus cuidadors de gaudir d´uns dies de descans, activitats de lleure i teràpies dirigides i adaptades a les seves necessitats amb el programa de vacances adaptades CUIDEM.

El programa CUIDEM ofereix aquestes vacances per a grups, depenent de les necessitats de cada persona, agrupant-les de manera que puguin compartir experiències i perfils comuns segons l’afectació neurològica.

En paraules de Jaume Escursell, marit i cuidador de la Sra. Araceli Peris “El programa CUIDEM és fantàstic, molt ben organitzat i uns professionals i voluntaris molt atents amb tots nosaltres. Aquestes vacances adaptades et permeten estar més tranquil, compartir conjuntament amb altres persones i no estar aïllat. Un experiència del tot recomanable.” Pel Lluís Cavallé, qui va anar com a voluntari la seva experiència la resumeix dient “Germanor, confiança, companyia, il•lusió, creixement són algunes de les paraules que poden explicar què és el programa CUIDEM, però per entendre´l, cal viure´l”.

Enguany, el calendari preveu vacances per a persones que pateixen Esclerosi Múltiple, a l’Hotel Ametllamar, de l’Ametlla de Mar del 13 al 18 de setembre, pel grup de Parkinson, del 21 al 26 de setembre al mateix hotel, i per persones amb demència en grau lleu, del 29 de setembre al 4 d’octubre a l’Aparthotel Playas de Liencres, a Cantàbria. Per aquests 3 grups existeix l´opció que els cuidadors puguin acompanyar-los i gaudir de les vacances depenent del grau d´autonomia dels afectats.

Si l’implicat és jove, l’estada es farà a la Casa de Colònies L’Aurò a la comarca del Bages, del 4 al 10 d’agost, i en aquest cas el grup va acompanyat només amb els professionals d´AVAN i voluntaris, sense cuidadors.

Totes aquelles persones que estiguin interessades, hauran de contactar amb AVAN trucant al telèfon 93 7156485 (Sabadell) o 93 7882080 (Terrassa) i demanar per la persona responsable del programa CUIDEM.