Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

Sabadell ha distingit la tasca de 10 entitats i persones que lluiten pels drets dels altres. L'Alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, va dir durant el lliurament de les Medalles d'Honor de la ciutat que "no es donen per simpatia sinó com a reconeixement a persones i entitats que han lluitat pels drets dels altres". AVAN va rebre la medalla per part del Districte 1 de la ciutat, "per la seva atenció i ajuda integral a les persones afectades per malalties neurològiques i a les persones afectades per malalties neurològiques i a les seves famílies al llarg dels darrers 20 anys cercant sempre la implicació i la complicitat de tots els agents de la societat".

Vicenç Creus, President d'AVAN va agrair en nom de tots els que conformen l'AVAN l'atorgament i va fer palès l'estímul que aquesta Medalla suposa per fer possible que cada dia, ningú es trobi sol/a amb la seva malaltia o amb el seu familiar afectat. També per atendre més i millor, per innovar, per promoure la Cultura Neurològica i la sensibilització vers les malalties neurològiques i per continuar promocionant un voluntariat actiu i motivat.

En el seu discurs va recordar que ara més que mai, l'AVAN vol que els seus serveis siguin un servei públic, accessible per a tothom. La cura de la salut és un dret de tots i cadascun dels ciutadans, ningú mai s´hauria de trobar sol/a.

Felicitar també a la resta de guardonats amb la Medalla d'Honor: Colla de Diables de la Creu Alta, Institut Agustí Serra i Fontanet, Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàgia, Cantaires de Can Feu, Sra. Mari Carmen López García, Sr. Manuel Carrasco Amador, Club Esportiu Mercantil, Solidaris amb el Poble Sahrauí i l'Agrupació Coral Talia.