Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

AVAN ofereix serveis integrals per a persones amb malalties neurològiques i també per als seus familiars i/o cuidadors amb l’objectiu principal de millorar la seva qualitat de vida.

Per l’entitat tan important és la persona afectada per una malaltia neurològica com el seu familiar i/o cuidador. Cal tenir present que el benestar del malalt depèn en gran mesura del benestar del seu cuidador. Per aquest motiu AVAN aposta per serveis de qualitat adreçats a les persones cuidadores. El cuidador també pot arribar a ser un afectat de la malaltia perquè es tracta d’una tasca molt absorbent i molt dura físicament i psicològicament .

AVAN ofereix serveis d´atenció i suport a les famílies i cuidadors com és el servei de psicologia, els grups d’ajuda terapèutica, la formació per a familiars, reunions informatives, assessorament de teràpia ocupacional i fisioteràpia per als cuidadors.

De forma periòdica AVAN organitza cursos de formació adreçats a cuidadors, no professionals, de persones afectades per alguna malaltia neurològica.