Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

Continuant amb el Cicle de Cultura Neurològica organitzat conjuntament per AVAN, Fundació AVAN i el suport de Fundación ONCE, el dijous dia 27 de febrer, el Sr. Ricard Lázaro serà l’encarregat de la conferència Què pot passar quan jo no hi sigui? Alternatives de protecció i el Paper de les Fundacions Tutelars.

El repte de les fundacions tutelars és preveure i assegurar l’exercici dels drets i la dignitat de les persones amb una discapacitat que impedeixi el seu autogovern donant suport també a les seves famílies. Aquestes fundacions exerceixen tuteles, curateles o qualsevol altra figura permesa legítimament. També presten serveis de pre tutela, assessorament, orientació i tramitació de processos d’incapacitació.

Ricard Lázaro, Llicenciat en Econòmiques, és, actualment el President de la Fundació Tutelar Família i Societat, serà l’encarregat d’explicar tot aquest procés i donar resposta a la pregunta “Què pot passar quan jo no hi sigui?”.

Dijous 27 de febrer de 2014, a les 19h

AVAN Terrassa, Centre Cívic Avel.lí Estrenjer de Terrassa (Pl. De la Cultura, 5)

“Què pot passar quan jo no hi sigui” a càrrec de Ricard Lázaro

 

El Cicle de Cultura Neurològica és un conjunt de conferències i tallers que pretenen sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables alhora que facilitant eines de suport tant a afectats, famílies com professionals.

50.448 persones a la comarca del Vall+es Occidental tenen necessitats especials o discapacitat (Fons Departament Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya)