Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

Esqui adaptat

El passat dissabte dia 15 de febrer l’associació AVAN va organitzar una nova sortida a la neu dintre del seu programa ANEM, adreçat a joves afectats per alguna malaltia neurològica. Aquest any, un cop més, la sortida es va dur a terme a l’estació d’esquí de La Molina on un grup de 16 persones, entre joves i voluntaris, van gaudir d´una jornada d’esquí adaptat i passeig en quads per la zona.

 

L’empresa Play&Train, especialitzada en la realització d’activitats esportives adaptades, van ser els encarregats de preparar les activitats i acompanyar els participants durant l’esquiada i les excursions, adaptant-se a les diferents necessitats de cada usuari.

 

L´ANEM és un projecte que facilita a aquests joves viure experiències fora de l´àmbit familiar, protegit, amb altres joves i voluntaris de la seva edat, aconseguint una jornada de normalització i diversió.

 

En definitiva, una experiència fantàstica per als voluntaris que els van acompanyar i una forta injecció d’adrenalina i emocions pels participants.