Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

 

AVAN posa a la venda a les seves seus polseres que poden salvar vides. Útils en cas d’emergència, contenen tota la informació mèdica de la persona afectada i els telèfons de contacte dels familiars.

Aquestes polseres poden salvar la vida de qui les porta en una situació d’emergència gràcies a codi QR que porten gravat amb la informació vital personal. Només escanejant amb un telèfon tipus smartphone aquest codi QR de la polsera, permetrà identificar ràpidament les dades vitals de la persona (nom, adreça, al·lèrgies, malalties, tractaments...) contactar amb els seus familiars i possiblement salvar-li la vida en cas d’emergència.

La polsera Silincode SOS està fabricada en silicona, proporciona durabilitat i flexibilitat per adaptar-se a qualsevol mida. I està pensat tant per a nens, com per a adults que per la seva dolència (malalties mentals, neurològiques com demències, ...) o estil de vida (esportistes, excursionistes,...) puguin necessitar aquesta útil eina en cas de perill.

El seu ús és molt senzill: només cal passar un lector de codi QR per sobre de la polsera amb qualsevol telèfon intel·ligent (smartphone).

El preu és de 9’85 € la unitat i podeu aconseguir-la a les seus d’AVAN.