Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

Aquest programa d’oci, anomenat AVANCEM, va dirigit a joves amb alguna afectació neurològica. L’objectiu principal és afavorir la seva integració social, gràcies a un programa d’activitats lúdiques, esportives i culturals. D’aquesta manera, s’intenta normalitzar el seu dia a dia i es dóna suport als familiars per prevenir situacions de sobrecàrrega, derivades de l’atenció i cura d’aquests joves.

La diferència respecte a altres programes de lleure és que són el propis joves els que gestionen el contingut del programa, sent el tècnic, amb la col·laboració dels voluntaris, el que supervisa, dóna suport i ofereix les eines necessàries per la consecució dels objectius.

Aquest tipus d’activitats tenen un impacte en altres àrees de la persona, com són l’emocional, la cognitiva, la motriu i la relacional. És una prioritat donar la màxima autonomia possible a les persones amb discapacitat, creant o enfortint les seves xarxes socials i  donant suport psicosocial a les famílies i al seu entorn més proper.

El calendari d’activitats programades les definiran els mateixos joves a través d'una assemblea mensual.

El grup constarà de 10 places, dues tècniques gestionaran el grup conjuntament amb el suport de l'equip de voluntaris/es de l'AVAN. El programa es duu a terme tres dies a la setmana: dilluns, dimecres i divendres de 16 a 19h a la seu d’AVAN Sabadell (c/ de l’estrella, 110).

Per més informació i reserves enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 7156485.