Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

El dissabte 29 d’octubre és el Dia Mundial de l’ictus, una afectació produïda per una alteració de la circulació de la sang al cervell. Actualment és la primera causa de mort entre les dones catalanes i la tercera entre els homes. A Catalunya es produeixen cada any més de 13.000 ingressos hospitalaris per ictus. Actuar ràpidament es imprescindible per minimitzar o eliminar les seqüeles.

 

AVAN dóna resposta a les persones que han patit un ictus o als seus cuidadors oferint informació, assessorament i suport psicològic. També s´ofereixen diferents programes de rehabilitació per potenciar l’autonomia, de logopèdia, de teràpia ocupacional i de lleure.

 

Conjuntament amb Fundació Ictus, es farà una campanya informativa i de sensibilització a diferents ciutats: dia 26 octubre a Rubí (Passeig Francesc Macià, 5), dia 27 Sabadell (al Racó del Campanar), dia 28 Terrassa (Plaça Doctor Robert, davant Mútua) i dia 2 novembre a Sant Cugat (Pl. Octavià).

 

També es vol engegar una nova iniciativa esportiva en favor de les persones que han sofert un ictus i no tenen recursos per poder fer front al cost dels programes de rehabilitació. Per aquest motiu AVAN convida als amants del Pàdel a participar en el I Torneig Solidari “Mou-te per l’Ictus” que es celebrarà el dissabte 5 de novembre de 9 a 13h a les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell, entitat que col·labora amb aquesta iniciativa.

 

Les inscripcions, per parelles, es poden fer enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 7156485. El preu d’inscripció donatiu és de 15€ per persona i haurà un detall per a tots els participants.