Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

 

 

 

Avan presenta el desè Calendari Solidari per sensibilitzar sobre les malalties neurològiques

Aleix Pujadas | Diari de Sabadell

Per desè any consecutiu Avan ha elaborat el seu Calendari Solidari que pretén sensibilitzar la població sobre les malalties neurològiques. La iniciativa parteix d’unes xerrades de sensibilització en centres educatius de la comarca impartides pels usuaris de l’entitat que han exposat els seus casos particulars. Cada mes del calendari va acompanyat d’una gran fotografia de grup entre alumnes i membres d’Avan i d’una frase relacionada amb la sessió compartida.

 

Amb aquest projecte, ‘Joves Extraordinaris’, “esperem que puguem contribuir a fer una societat més solidària, més justa i més igualitària per a tothom”, expliquen des de l’entitat. El calendari ja està disponible i es podrà trobar a totes les seus d’Avan, a les taules informatives que fan regularment i a les parades de Nadal. El cost és un donatiu de 6€.

La imatge de portada és de l’estudiant de 4t d’ESO del Ramar 2 Mònica Molina, i pretén transmetre un món ple de colors i diversitat amb el seu dibuix. El Calendari Solidari 2020 ha comptat amb la col·laboració del BBVA, Vitropack, Grup Ramar i Aegerus i es va presentar aquest dimarts a la seu de l’entitat al carrer de l’Estrella.

 

 

 

 

Durant el mes de maig l'Avan Terrassa iniciarà un nou curs gratuït de formació per a voluntaris en l'atenció a les persones amb malalties neurològiques, t'apuntes?

Dies: 8, 10, 15 i 17 de maig de 2018

Horari: 16 a 20:h

Lloc: Avan Terrassa

Cost: Gratuït

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·lecció AVAN: un viatge pictòric solidari

La Fundació Bosch i Cardellach acull aquesta mostra d'obres d'art de diversos autors: Mercadé, Calvís, Obradors, Bonada... obres donades a l'AVAN de manera desinteressada pels propis artistes i que ara es mostren a la seu de la Fundació amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Avan.
Les donacions per l'adquisició de les obres d'art aniran destinades a ajudes econòmiques per donar resposta a les famílies afectades per la malaltia neurològica i amb situació de vulnerabilitat econòmica.

L'exposició és podrà visitar fins al 25 de maig, de dilluns a dijous d'11 a 13h i de 18 a 20h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach (C./Indústria 18, Sabadell)

Si esteu interessats en alguna obra, contacteu amb Lídia Gil, Directora General d'AVAN - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 675516424

 

 

                                        

                Jesús Cabaña - ”In Crescendo sea”(100*100)       J & P JR (58*78)              Soler, Domingo- “Riu amb paissatge” (53*44)

                               Fundació Bosch i Cardellach             Fundació Bosch i Cardellach                  Fundació Bosch i Cardellach

*Per sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables i facilitant eines de suport a afectats, famílies i professionals.

CONFERÈNCIA

"Propostes per un envelliment mental saludable"

Aquesta conferència anirà a càrrec de Sergi Hernández, Neuropsicòleg de la Fundació AVAN i Coordinador d'AVAN a castellar del Vallès

Identificarem els senyals d'un envelliment normal i quan ens hem de preocupar. Donarem eines i estratègies per gaudir d'un envelliment mental saludable.

Dimecres, 21 de març de 2018 a les 18:30h

El mirador, salva Valls Arenys.

Plaça del Mirador s/n 08211 Castellar del Vallès

Acte gratuït i obert a tothom