Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube 

Botó Instagram web

Durant el mes de maig l'Avan Terrassa iniciarà un nou curs gratuït de formació per a voluntaris en l'atenció a les persones amb malalties neurològiques, t'apuntes?

Dies: 8, 10, 15 i 17 de maig de 2018

Horari: 16 a 20:h

Lloc: Avan Terrassa

Cost: Gratuït

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·lecció AVAN: un viatge pictòric solidari

La Fundació Bosch i Cardellach acull aquesta mostra d'obres d'art de diversos autors: Mercadé, Calvís, Obradors, Bonada... obres donades a l'AVAN de manera desinteressada pels propis artistes i que ara es mostren a la seu de la Fundació amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Avan.
Les donacions per l'adquisició de les obres d'art aniran destinades a ajudes econòmiques per donar resposta a les famílies afectades per la malaltia neurològica i amb situació de vulnerabilitat econòmica.

L'exposició és podrà visitar fins al 25 de maig, de dilluns a dijous d'11 a 13h i de 18 a 20h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach (C./Indústria 18, Sabadell)

Si esteu interessats en alguna obra, contacteu amb Lídia Gil, Directora General d'AVAN - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 675516424

 

 

                                        

                Jesús Cabaña - ”In Crescendo sea”(100*100)       J & P JR (58*78)              Soler, Domingo- “Riu amb paissatge” (53*44)

                               Fundació Bosch i Cardellach             Fundació Bosch i Cardellach                  Fundació Bosch i Cardellach

*Per sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables i facilitant eines de suport a afectats, famílies i professionals.

CONFERÈNCIA

"Propostes per un envelliment mental saludable"

Aquesta conferència anirà a càrrec de Sergi Hernández, Neuropsicòleg de la Fundació AVAN i Coordinador d'AVAN a castellar del Vallès

Identificarem els senyals d'un envelliment normal i quan ens hem de preocupar. Donarem eines i estratègies per gaudir d'un envelliment mental saludable.

Dimecres, 21 de març de 2018 a les 18:30h

El mirador, salva Valls Arenys.

Plaça del Mirador s/n 08211 Castellar del Vallès

Acte gratuït i obert a tothom

Xerrada a càrrec d'en Jordi Dueso, Director del programa de TV "La Nit dels Savis" de canal Terrassa i relacions externes de la Fundació Prodis.

En Jordi es defineix com un motivat de les arts de la comunicació, apassionat del teatre, provocador social, defensor dels drets socials i activista moral.

Es tracta d'una xerrada molt motivadora on explica el seu propi cas (un accident de cotxe el va deixar en cadira de rodes, però que tot i les adversitats, no es posa límits a res).

La xerrada és dijous 15 de març a les 18h

A AVAN Sabadell (c/de l'Estrella, 110)

Xerrada oberta a tothom