Durant el mes de maig l'Avan Terrassa iniciarà un nou curs gratuït de formació per a voluntaris en l'atenció a les persones amb malalties neurològiques, t'apuntes?

Dies: 8, 10, 15 i 17 de maig de 2018

Horari: 16 a 20:h

Lloc: Avan Terrassa

Cost: Gratuït

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Col·lecció AVAN: un viatge pictòric solidari

La Fundació Bosch i Cardellach acull aquesta mostra d'obres d'art de diversos autors: Mercadé, Calvís, Obradors, Bonada... obres donades a l'AVAN de manera desinteressada pels propis artistes i que ara es mostren a la seu de la Fundació amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Avan.
Les donacions per l'adquisició de les obres d'art aniran destinades a ajudes econòmiques per donar resposta a les famílies afectades per la malaltia neurològica i amb situació de vulnerabilitat econòmica.

L'exposició és podrà visitar fins al 25 de maig, de dilluns a dijous d'11 a 13h i de 18 a 20h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach (C./Indústria 18, Sabadell)

Si esteu interessats en alguna obra, contacteu amb Lídia Gil, Directora General d'AVAN - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - 675516424

 

 

                                        

                Jesús Cabaña - ”In Crescendo sea”(100*100)       J & P JR (58*78)              Soler, Domingo- “Riu amb paissatge” (53*44)

                               Fundació Bosch i Cardellach             Fundació Bosch i Cardellach                  Fundació Bosch i Cardellach

*Per sensibilitzar i divulgar la importància de la prevenció activa afavorint hàbits i estils saludables i facilitant eines de suport a afectats, famílies i professionals.

CONFERÈNCIA

"Propostes per un envelliment mental saludable"

Aquesta conferència anirà a càrrec de Sergi Hernández, Neuropsicòleg de la Fundació AVAN i Coordinador d'AVAN a castellar del Vallès

Identificarem els senyals d'un envelliment normal i quan ens hem de preocupar. Donarem eines i estratègies per gaudir d'un envelliment mental saludable.

Dimecres, 21 de març de 2018 a les 18:30h

El mirador, salva Valls Arenys.

Plaça del Mirador s/n 08211 Castellar del Vallès

Acte gratuït i obert a tothom

Xerrada a càrrec d'en Jordi Dueso, Director del programa de TV "La Nit dels Savis" de canal Terrassa i relacions externes de la Fundació Prodis.

En Jordi es defineix com un motivat de les arts de la comunicació, apassionat del teatre, provocador social, defensor dels drets socials i activista moral.

Es tracta d'una xerrada molt motivadora on explica el seu propi cas (un accident de cotxe el va deixar en cadira de rodes, però que tot i les adversitats, no es posa límits a res).

La xerrada és dijous 15 de març a les 18h

A AVAN Sabadell (c/de l'Estrella, 110)

Xerrada oberta a tothom

L’any 2016, es van diagnosticar a Catalunya 4534 casos nous de càncer de mama. Tot i  l’elevada incidència, gràcies als avenços en els tractaments, la seva supervivència cada cop és més elevada. Hi ha un augment però,  en altres tipus de preocupacions en aquest col·lectiu com són les queixes subjectives de memòria, que tenen una relació directa, segons estudis recents, amb alguns tractaments farmacològics que reben.

Dificultats en realitzar dues tasques simultàniament, alentiment en fer algunes feines, problemes per recordar cites, dificultats per aprendre coses noves, problemes per seguir una lectura i/o sensació d’emboirament són alguns dels canvis que comporten una repercussió directa sobre la seva qualitat de vida i el seu dia a dia.

Aquest taller gratuït que proposa l’AVAN és un entrenament combinat, on es realitzen exercicis i diferents tècniques i estratègies per optimitzar els recursos cognitius existents i minimitzar els errors.

El taller, dinàmic i flexible, s’adaptarà a cada grup, segons les seves necessitats i expectatives. Per complementar-ho es realitzaran avaluacions prèvies i a posteriori per poder objectivar els possibles beneficis de la seva realització.

Aquesta activitat començarà el pròxim 15 de febrer a les 16h, tots els dijous,  a la seu d’AVAN Sabadell (c/ de l’Estrella, 110).

Per més informació, enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 715 6485. Aquest programa rep el suport de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Sabadell.

Segueix-nos a les xarxes socials

FacebookTwitterYouTube